Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

​Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending van jou naar mij zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 2,37 tot € 6,95 per poststuk, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder die je wilt gebruiken.

Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan "Dafi kleur & visagie" geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@dafi-kleur-en-visagie.nl. Vervolgens kun je onderstaand formulier dowloaden en ingevuld met het product retourneren.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan wordt deze waardevermindering van het product aan je doorberekend. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor het “Formulier voor herroeping” gebruiken en aangeven waarvoor je het om wilt ruilen. Als de retour zending bij ons binnen is, zullen we de vervangende producten direct opsturen.

 

Formulier Voor Herroeping
PDF – 111,7 KB 17 downloads